Vitamiinit, mineraalit ja kalaöljyt

Mitkä ovat tärkeimmät vitamiinit?

Tutkitusti hyödyllinen ja vielä hintalaatu suhteeltaan paras vitamiini kaikista on C-vitamiini. Sitä on saatavilla jauheena ja kapseleina. Tosissaan treenaavat kehonrakentajat ja voimanostajat ottavat päivittäin useita grammoja lisä C-vitamiinia.

B-vitamiinillä on satoja tehtäviä ja yksi tärkeimmistä on tietysti lihaskasvun ja aineenvaihdunnat turvaamiset.

Magnesiumin ja B6 vitamiinin yhdistelmä poistaa ensinnäkin suonenvetoja ja kramppeja sekä auttaa lihaskasvuun.

Kalsiumsitraatti eroaa tavallisesta kalsiumista siten, että se imeytyy jopa 5 kertaa paremmin ja kalsiumia tarvitaan luuston kunnossa pysymiseen sekä siihen, että suonten sisäpinnoille ei alkaisi kertymään kuonaa.

MSM 100% jauhemaista metyylisulfonyylimetaania. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, joka on tärkeä terveiden nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luiden muodostumiselle ja niiden toimintakyvylle. MSM edistää myös ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvointia ja ulkonäköä. MSM:a on suositeltu usein myös urheilijoille yhtenä osana lihashuoltoa edistämään palautumista ja vähentämään urheiluvammojen riskiä.

Kalaöljy auttaa ihoa ja verisuonia pysymään kunnossa. Kalaöljy on parasta ottaa illalla ennen nukkumaan menoa, koska se imetyy ja toimii parhaiten ihmisen nukkuessa ja palautuessa edellisen päivän aktiviteeteistä. HC PROn kalaöly on suurissa kapseleissa ja kalaöljy on hyvin imetyvässä OMEGA-3 muodossa. Suuressa pakkauksessa on erittäin hyvä hinnan ja laadun suhde.

Tuotteet 1-16 / 104

Set Descending Direction
Sivu
per sivu