HC PRO RAVINTOLISÄT

HC PRO RAVINTOLISÄT LIHASKASVUUN JA LAIHDUTTAJALLE

HC Pro ravintolisistä suosituimmat ovat: 
 
1. Kreatiini. Kreatiinimonohydraatti ja muut kreatiinit.
Kreatiinimonohydraatin käyttö?
Käytä ohjeen mukaan, suuremmasta annoksesta ei ole mitään hyötyä.
Kreatiinimonohydraatti annostus?
Ota ohjeen mukaan ja käytä mukana olevaa mittalusikkaa. Parhaan tuloksen saatte kun otatte kreatiinimonohydraattia lihastohtorin suosituksen mukaan.

2. Proteiinijauheet. Proteiinijauhe vegaani, proteiinijauhe puuroon ja proteiinijauhe laihdutukseen.
Proteiinijauheen käyttö?
Käytä tarvittaessa muun ravinnon lisänä. Proteiinijauhetta voitte lisätä puuron sekaan. Tehdä proteiinijauheesta smoothien. Paras aika proteiinijauheen nauttimiseen
on ennen nukkumaan menoa. Tällöin lihakset ja elimistö saavat tarvitsemaansa ravintoa ja mysö lisäproteiinia lihasten palautumiseen.

3. D - Vitamiini D3 vitamiini. D3 vitamiinin suositus. D3 vitamiinin päiväannos.
Kuinka paljon tarvitsen D3 vitamiinia päivässä?
Riippuen kuinka vahvaa D3 vitamiinia nautitte on päivittäinen annos seuraava: 2000 uq D3 1 kapseli päivässä. D3 vitamiini 4000 uq 1 kapseli joka toinen tai kolmas päivä.
D3 vitamiinin suositus? 
Anna kehon levätä välillä kaikista lisäravinteista ja vitamiineista etenkin kesällä. D3 ja muut rasvaliukoiset vitamiinit ja mineraalit pysyvät kehossa vaikka olisitte kesällä yhden kuukauden kokonaan ilman niitä.
Syy on se että keho varastoi näitä rasvaluikoisia vitamiineja ja mineraaleja ja välillä on hyvä käyttää varastoja pois ja antaa maksan ja munuaisten levätä kaikesta ylimääräisestä työstä.

Tuotteet 1-16 / 19

Set Descending Direction
Sivu
per sivu