GABA - Q10 - MELATONIINI - MUUT TERVEYSTUOTTEET

Testosteronibuusterit ja muut erikoistuotteet ovat pidemmälle ehtineille treenaajille.

Erikoistuotteista HC Professional Joint Flex on markkinoiden vahvin nivelvalmiste, jossa on kaikkia nivelterveyttä edistäviä vaikuttavia aineita maksimimäärät ja kun tuoteselostetta lukee tarkemmin, niin huomaa, että erikseen ostettuna monet aineosat olisivat jo yksittäin ostettuina kalliimpia kuin Joint Flex kapseleiden sisältö. ZMA on sinkin, magnesiumin ja B6 vitamiinien yhdistelmätuote, joka auttaa lihaskasvuun ja palautumiseen.

Testosteronibuusterien teho perustuu tribulus terrestris juuresta valmistettuun jauheeseen tai siitä puristettuihin kapseleihin. Tuote nostaa tutkitusta 6 viikon kuluessa matalaa testosteronitasoa takaisin normaaliin korkeampaan tasoon. Korkeampi testosteronitaso on korkean naishormonin eli estrogeenin vastakohta. Tämä auttaa pääsemään eroon naismaisista kehon piirteistä kuten rasvasta rintojen ja lantion seudulle. Korkea estronitaso miehillä kerää rasvaa kehoon ja edistää edelleen naishormonin tason nousua mieshormonin eli testostronin kustannuksella.

Gakic on tuote joka toimii jo ensinmäisestä kerrasta alkaen ja nostaa niin treenitehoja kuin lisää pumppia lihaksiin. ALA eli alpha lipoic acid on ravintolisä mikä osallistuu sokerin aineenvaihduntaan, erikoisesti lihaksissa ja muuttaa sitä energiaksi. ALA:a on kutsuttu usein yleisantioksidantiksi koska sillä on kyky neutralisoida lihas ja muita soluja vahingoittavia vapaita radikaaleja. Glukosamiini ja kondrotiini auttavat parantamaan nivelterveyttä ja ne toimivat yhdessä paremmin kuin erikseen.

GABA ja Inositol toimivat yhdessä ennen nukkumaan menoa nautittaessa rauhoittavana yhdistelmänä, jolla on kaksi ominaisuutta, nostaa kasvuhormonin tuotantoa ja toimimaan unilääkkeen tavoin. Ota Gaba ja Inositol viimeisenä juuri ennen nukkumaan menoa suhteessa 1 mittalusikka Gabaa veteen sekoitettuna ja 2 Inositol kapselia.

Corticut on tuote joka estää maitohapon lihaksia kipeyttävää vaikutusta estäen maitohapon eritystä. Ubikoni eli Q10 on ihmisen kaikissa soluissa esiintyvä rasvaliukoinen molekyyli ja sillä on erittäin tärkeä rooli solujen ravinnontuotannossa. Ubikoni Q10 on myös nuoruuden eliksiiriksi kutsuttu vitamiini, joka pitää teidät nuorena ja pirteänä.

Ubikinoni eli Q10 koentsyymi on supervitamiini, joka on elämälle välttämätön vitamiinien kaltainen yhdistelmä. Se ehkäisee muun muassa ihon rypistymistä, LDL kolestrolin hapettumista ja verenpaineen nousua.

Valkosipulikapselit ovat oiva apu niille, jotka eivät halua valkosipulin hajuhaittaa tai eivät halua sitä raakana, mutta haluavat kuitenkin valkosipulin terveysvaikutukset, kuten kolestrolitasoa alentavan vaikutuksen.

Maitohappobakterit kapseleina pitäisivät kuulua kaikkien aikuisten päivän aloitukseen heti aamulla. Terve ja toimiva vatsa ja ruuansulatus ovat ne jotka ratkaisevat onko ihminen terve vai ei.

Tuotteet 1-16 / 59

Set Descending Direction
Sivu
per sivu