Lasnamäen HC GYM sijaitsee tallinan itäpäässä osoitteessa Linnamäe tee 91. Tilaa on 1000 neliötä ja laitteet eroavat osaltaan keskustan HC GYMin valikoimista. Koska valmistamme itse omaa linjaa HC Pro ,niin saadaksemme kaikki laitteet esille ja testiinne on jaettu keskustan ja lasnamäen välillä erikoislaitteiden ja eri versioiden kanssa.

.

Lasnamäellä on mm maailman kovin painopakallinen kädenvääntöpöytä "Nätti Jussi" ,jossa on 200 kilon painopakka, LIsäksi paikalla on HC Pro Nätti Jussi taljacombo ,jossa on 2 ristikkäistaljaa , käsitalja , ylätalja 250kg pakalla ja alatalja 300 kilon pakalla ja lisäksi siinä on korkeuden säätö .

.

Lasnamäella käy mestaritason treenaajia ja muutamia maailman mestareita treenaamassa, mistä varmaan arvaatte ,että sali on oikein varustettu ja toimiva. Salilla on 2 nostolavaa, kaikki HC Pro vipuvarsilaitteet, Kädenvääntöpöydät ja painopakallinen kädenvääntöpöytä.

.

Taljat 200 kilon painopakoilla ja kunnon kahvoilla. Smithit jotka ei jumita myöskään 200 kilon kyykyissä ja taljat jotka liikkuvat juohevammin kuin missään muualla.

.

Käsipainot 100 kiloon asti ja niille penkit,jotka "antavat itse käsille" ...erikoisuuksia on niin paljon,että on parempi tulla paikan päälle treenaamaan ja testaamaan.

.

Power rackeja on 6 kappaletta jne jne

.

Salilta voidaan tilata myös suomessa treenirikoulutuksen saanut PT ja ensimmäinen konsultaatio on ilmainen. Jatkossakin hinnat ovat Suomeen verrattuna enemmän kuin edulliset, alkaen 25 euroa kerta/treeni/ohjattu treeni.

.

Ei sopimuksia eikä liittymismaksua..tietenkään.

.

Aukiloloajat:

.

Ma-pe 07-23

La- Su 09-22

.

Hinnat: 

.

07:00-15:00   3,00eur/kerta ilman aikarajaa

15.01 ja loppuun asti 3,50 euroa kerta

30 päivän  kortti ilman rajoituksia  43euroa

.

Salita voidaan varata myös erittäin tehokasta urheiluhierontaa ,jota luultavasti ette ole koskaan kokeneet alkaen 25 euroa.