KRUZZEL LASTEN NYRKKEILYSETTI PÄÄRYNÄ + HANSKAT + PUMPPU

SKU
KrLCBSPGP
TÄYTETTÄVÄ PÄÄRYNÄPALLO VARRELLA - nyrkkeilysäkki aloittelijoille, nyrkkeilystä kiinnostuneille lapsille, ei saa olla liian kova. Puhdistettu päärynä mahdollistaa kovuuden mukauttamisen omien tarpeiden ja taitojen mukaan. On mobiili joten säästää tilaa asunnossa. Lelun ansiosta siinä on laadukas jousi, se ponnahtaa takaisin iskun jälkeen ja palaa hetken kuluttua pystyasentoon. Päärynä kallistuu kaikkiin suuntiin, mikä vaikeuttaa osumista ja lisää hauskuutta harjoittelun aikana. Päärynän lisäksi setti sisältää käsineet ja pumpun.
 
KORKEUSSÄÄTÖ - Setti sopii sekä 3-vuotiaalle että 7-vuotiaalle. Sitä voidaan säätää välillä 70 - 104 senttimetriä. Tämän ansiosta kerran ostettu lelu kasvaa lapsen mukana. Käytä vain nuppia löysäämään putki, säädä haluamasi korkeus ja ruuvaa se takaisin. Mukana ovat yleiskokoiset hanskat, jotka mukautuvat jokaisen lapsen käteen.
 
KIINTEÄ ALUSTA - puhalletussa päärynässä on pohja, johon kaadetaan erityisen korkilla varustetun reiän kautta vettä tai esimerkiksi hiekkaa. Tämän ansiosta lapsi voi iskeä pussiin ilman pelkoa sen kaatumisesta. Pohjassa on vedenpitävä korkki, joten sinun ei tarvitse huolehtia roiskeista tai roiskeista lattialle, kun pelaat tai harjoittelet kotona.
 
PUMPPU MUKANA - setti sisältää myös pumpun, jonka ansiosta voimme puhaltaa päärynän kärjessä olevan erityisen reiän läpi ja valita siten pussin paineen taaperolle sopivan. Kiinnitettävän neulan ansiosta voimme käyttää pumppua esimerkiksi pallojen täyttämiseen.

TEKNISET TIEDOT - materiaali: muovi / metalli / ekonahka; korkeussäätö: 70-104 cm; väri: musta ja punainen; asennon halkaisija: 33 cm; päärynä paino + teline 0,782 kg; paino pakkauksessa: 1,252 kg.

Tarjoushinta 26,90 € Normaalihinta 44,90 €
Varastossa

TEKNISET TIEDOT:

materiaali: muovi / metalli / keinonahka.
korkeussäätö: 70-104 cm.
väri: musta ja punainen.
jalustan halkaisija: 33 cm.
päärynä paino + teline 0,782 kg.
paino pakkauksessa: 1,252 kg.
 
MUKANA:
 
nyrkkeilysäkki jalustalla.
nyrkkeilyhanskat.
pumppu neulalla.
kokoonpanoavain.
Lisätietoja
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KRUZZEL LASTEN NYRKKEILYSETTI PÄÄRYNÄ + HANSKAT + PUMPPU