ICONFIT OAT&WHEY PRO GAINER 1,4KG

SKU
IFO&WPRG1,4KG

OAT&WHEY on paras massanlisääjämme, joka perustuu kehittämäämme ainutlaatuiseen kolmen proteiinilähteen yhdistelmään! Lisäsimme niihin massiivisesti hiilihydraatteja, täyden annoksen kreatiinia ja monia muita hyötyjä, joita kuntosalikarhut tarvitsevat laadukkaaseen massan lisäämiseen!

 

  • Kolme parasta proteiininlähdettä: Heraproteiini, kaurajauho ja hydrolysoitu kollageeni!
  • Massiivisesti hiilihydraatteja 2:1 suhteessa proteiiniin, mutta samalla erittäin matala (enintään 4,5 %) sokeripitoisuus ja alle 2,9 % rasvaa.
  • 10g kollageenin proteiinia suojaamaan urheilijan niveliä suuressa rasituksessa.
  • Annoksessa 5 g kreatiinia ja 50 % päivittäisistä vitamiineista ja kivennäisaineista.
  • Maailman huippuluokkaan kuuluva laadukas massanlisääjä.
Alkaen 17,90 €
Varastossa

Proteiini

Täysin ainutlaatuinen proteiinien yhdistelmä, jossa erittäin hienoksi jauhettu Virossa tuotettu kaurajauho on yhdistetty klassiseen heraproteiinikonsentraattiin. Lisäksi jokainen annos sisältää 10 g hydrolysoitua kollageenia (puhdasta proteiinia), jolla on tieteellisesti todistettuja hyödyllisiä ominaisuuksia. Kollageenilla on hyvä aminohappoprofiili, joka yhdessä heran ja kauran kanssa täydentää toinen toistaan. Mutta vielä paremmin kollageeni tunnetaan niveliä suojaavista ja korjaavista ominaisuuksistaan. Massaa lisäävät urheilijat rasittavat niveliään usein paljon harjoituksen aikana, ja tässä kollageeni on paras tuki.

Hiilihydraatit

Seos sisältää 2 osaa hiilihydraattia ja 1 osan proteiinia. Suurin osa hiilihydraateista tulee korkealaatuisesta, nopeasti imeytyvästä energialähteestä maltodekstriinistä ja pienempi osa kauraproteiinista. Suositeltu 200 g:n annos on ~760 kcal, mutta voit vapaasti muuttaa päivässä kulutettua määrää tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. HUOM! Hiilihydraattien valtavasta määrästä huolimatta kauran ja heran sokeripitoisuus on erityisen alhainen, vain 4,5 %!

Lisäksi

Vaikka hyvä massanlisäys perustuu korkealaatuiseen proteiiniin ja hiilihydraatteihin, lisäsimme myös paljon etuja huippuluokalle! Veimme tämän massanlisääjän maailmanluokan huipulle lisäämällä reilut 5 g/annos mikronisoitua kreatiinia sekä 23 erilaista vitamiinia ja mineraalia, jotka kattavat 50 % päivittäisistä tarpeistasi.

Käyttö

Suosittelemme kunnollista 200 g:n annosta, josta saat yli 720 kcal. Voit kuitenkin lisätä tai vähentää kulutusta tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. Sekoita tämä määrä noin 800 ml:aan (0,8 l) vettä (edelleen voit lisätä tai vähentää veden määrää makusi mukaan) ja nauti se heti tai tunnin sisällä harjoittelustasi.

AINESOSAT: Maltodekstriini, heraproteiinitiiviste, erityisen hienoksi jauhettu kaurajauho, hydrolysoitu kollageeni, kaakaojauhe (ainoastaan suklaanmakuisessa), vitamiini- ja kivennäisaineseos (A-vitamiini (retinyyliasetaatti), D-vitamiini (kolekalsiferoli), kalsium, kupari, jodi, rauta, magnesium, mangaani, kalium, fosfori, seleeni, natrium, sinkki, askorbiinihappo, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, biotiini), kaakaojauhe, kreatiinimonohydraatti, aromiaine, makeutusaine sukraloosi.

 

Lisätietoja
Paino1.400000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ICONFIT OAT&WHEY PRO GAINER 1,4KG
More from ICONFIT