ICONFIT DIET WHEY PROTEIINI 1KG

SKU
IFDIWHPRO1KG

ICONFIT Diet WHEY perustuu arvostettuun heraproteiiniin ja on proteiini korkealla lisäarvolla. Diet WHEY -tuotteelle on annettu korkeaa lisäarvoa lisäämällä prebioottisia Orafti™-kuituja, 23 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta sekä rasvaa polttavaa vihreä tee -uutetta. Suosittelemme käyttämään sitä tietyn kalorimäärän ravinto-ohjelman arvokkaana osana.  ICONFIT Diet Whey toimii samalla tavalla kuin tasapainoisen reseptin ateriankorvikkeet, mutta sen pääpaino on juuri korkeammassa proteiinipitoisuudessa (66 %+) ja matalammassa hiilihydraattipitoisuudessa.

 

  • Korkea Orafti™ -kuitupitoisuus (melkein 8 %) auttaa pitämään vatsan täynnä ja edistää ruoansulatusta.
  • Korkea proteiinipitoisuus (66%+) antaa lihasten kehitykseen tarvittavia aminohappoja (myös korvaamattomat BCAA:t).
  • 23 eri vitamiinia ja kivennäisainetta auttavat saamaan tarvittavan päivittäisen vitamiini- ja kivennäisaineannoksen.
  • Vihreä tee -uute, jonka rasvanpolttoa edistävä vaikutus on tieteellisesti todistettu.

 

Alkaen 21,90 €
Varastossa

Suosittelemme juomaan päivässä 2–3 kertaa 50 g Diet WHEY -proteiinicocktaileja, ja jos mahdollista, myös treenin aikana tai sen jälkeen. Koska yhdestä annoksesta saa vain 5,2 g hiilihydraatteja, keho on mahdollista viedä ketoosiin erittäin matalalla päivittäisellä hiilihydraattiannoksella. Ketoosi on kehon tila, jossa keho alkaa polttaa rasvaa hiilihydraattien sijaan täyttääkseen päivittäisen energiantarpeensa. Tämän saavuttamiseksi vältetään myös kaikkia muita hiilihydraatti-/sokeripitoisia ruokia ja juomia.

 

Käyttö: Sekoita 50 g (2 mittalusikallista tai 1 annospussi) jauhetta n. 300 ml:aan vettä ravistimessa tai tehosekoittimessa. Sekoita, kunnes jauhe on liuennut tasaisesti ja nauti välittömästi. Suositeltava päiväannos on 2–3 annosta. Juo lisäksi päivittäin myös riittävästi vettä ja syö vähintään yksi kunnollinen ja terveellinen 600–800 kcal ateria.

 

Ainesosat: Heraproteiinikonsentraatti, prebioottinen Orafti™-kuitu (inuliini), vitamiinien ja kivennäisaineiden sekoitus (A-vitamiini (retinyyliasetaatti), D-vitamiini (kolekalsiferoli), kalsium, kupari, jodi, rauta, magnesium, mangaani, kalium, fosfori, seleeni, natrium, sinkki, askorbiinihappo, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, biotiini), kaakaojauhe (ainoastaan suklaanmakuisessa tuotteessa), aromiaine, psylliuminsiementen kuorijauhe (psyllium ovata), emulgointiaine soijalesitiini (alle 1,5 %), vihreä tee -uute, makeutusaine sukraloosi (E955).

 

Lisätietoja
Paino1.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ICONFIT DIET WHEY PROTEIINI 1KG
More from ICONFIT