HC PROFESSIONAL MEGA MASS ÄMPÄRI 2 KG

SKU
MegaMass2kg

Jälleen omassa tuotevalikoimassamme! HC PROFESSIONAL Mega MASS on täydellinen tuote treenajille, jolla on ongelmia lihasten kehityksessä ja kehonpainon nostamisessa. Proteiinienn lisäksi se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja BCAA aminohappoja. BCAA aminohappoja 100 g:ssa (tai yhdessä annoksessa) on huimat 7000 mg. Tämä on enemmän kuin erillisissä BCAA kapseleissa useimmissa tapauksissa!!! BCAA on yksi tärkeimmistä lihasten rakennusaineista (kuten tiilet tiilitalossa) ja ohjaa myös muita aminohappoja lihassoluihin palautumista ja rakentamista varten. Tuote on erittäin liukoinen, sillä on hyvät maut, se on helposti sulavaa ja se on makeutettu STEVIA NATURAL SWEETENERillä!

100 g sisältää:
Energiaa 392kal / 1638 Kj
Proteiinia 20 g
Hiilihydraatit (20 g sokereita) 64 g
Rasvaa (5 g kylläistä) 6 g

Käyttöohje:
Sekoita 3 mittalusikkaa Mega Mass massanrakentajaa päivässä veteen tai maitoon ja nauti seuraavasti: Käytä ennen ja / tai jälkeen harjoittelun ja aterioina oman maun mukaan. Soveltuu myös käytettäväksi heti heräämisen jälkeen, jotta voidaan estää öiset kataboliset (lihaksia tuhoavat) prosessit.

HC PROFESSIONAL -tuotteet ovat farmaseuttisesti puhdasta, ja niiden oikea koostumus on taattu. Kaikki HC PROFESSIONAL -tuotteet on valmistettu Euroopan unionissa sertifioidulla tehtaalla. Paras Geineri ja Massanrakentaja, Massanlisääjä Suomen halvimmalla hinnalla!

Pakkaus: 2kg ämpäri.

Ravintolisä
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Alkaen 16,90 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa

Mitmekülgne ja tõhus massilisaja HCPRO tooteperest.

Äärmiselt mitmekülgne ja kõikehõlmav koosseis teie treeningute tulemuste toetamiseks.

Optimaalne toitainete suhe taastumiseks

Sisaldab tippkvaliteediga valguallikat ja kiiresti imenduvaid süsivesikuid

Rikastatud aminohapete, vitamiinide, mineraalide ja teiste aktiivsete koostisosadega

Suurepärased maitsed ja hea lahustuvus

Toiteväärtus:

 100g sisaldab Energia 392kal / 1638 Kj Proteiin 20g Süsivesikuid (20g suhkrud) 64g Rasv (5g küllastunud) 6g 

Kasutamine:

Segage 3 mõõtekulpi vee või piimaga ning nautige enne ja/või pärast trenni ning toidukorra asendamiseks endale sobival ajal. Sobib kasutamiseks ka kohe peale ärkamist, et öiseid kataboolseid (lihaseid hävitavaid) protsesse peatada. 

HC PROFESSIONAL tooted on farmatseutilise puhtusega ja garanteeritult õige koostisega. Kõik HC PROFESSIONAL tooted on toodetud Euroopa Liidus sertifitseeritud tehases. Parima kvaliteediga Gainer EESTI SOODSAIMA HINNAGA! Tegemist on toidulisandiga. Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisandid ei asenda mitmekesist toitumist. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas

Pakendi suurus: 2 kg

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PROFESSIONAL MEGA MASS ÄMPÄRI 2 KG