Kitkaton ylätalja 150-250 kg

SKU
pulldownmachine

Kitkaton Ylätalja 150-250 KG: Uuden Sukupolven Tehokkuus ja Sujuvuus

Tutustu HC PRO:n kitkattomaan ylätaljaan, joka määrittelee uudelleen voimaharjoittelun sujuvuuden ja tehokkuuden. Tämä uuden sukupolven laite on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen tarkan ja kitkattoman harjoittelukokemuksen, jossa vakiona tuleva 150 kilon painopakka varmistaa, että jokainen toisto on täydellinen alusta loppuun.

Erinomaiset Ominaisuudet:

 • Lähes Kitkaton Mekanismi: Tarjoaa uskomattoman sujuvan liikeradan, joka tekee jokaisesta vedosta tehokkaamman ja miellyttävämmän.
 • Vakio 150 KG Painopakka: Mahdollistaa laajan harjoitteluvaihtoehtojen kirjon, joka sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille, tarjoten mahdollisuuden painon lisäykseen jopa 250 kiloon.
 • Leveä Päistä Taivutettu Vetorauta: Inklusiivinen lisävaruste, joka lisää harjoittelun monipuolisuutta ja keskittää treenin laajemmin selän lihaksille.
 • 3-4mm Seinämävahvuus ja Elinikäinen Runkotakuu: Korostaa laitteen kestävyyttä ja laatua, joka on saavutettu huolellisella käsityöllä Euroopan Unionissa.
 • Kompakti Koko: Vie vain yhden neliön lattiapinta-alasta, tehden siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kuntoilutilaan.
Toimitus 4 pv
1 990,00 €
Varastossa

Edut Harjoittelijoille:

 • Todellinen Vastuksen Tuntu: Innovatiivisen suunnittelun ansiosta paino tuntuu oikealta ja antaa selkeän vastuksen jokaiselle lihasryhmälle.
 • Monipuoliset Harjoittelumahdollisuudet: Mahdollistaa erilaisten harjoitteiden suorittamisen ja on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat kehittää ylävartalon voimaa ja lihaksikkuutta.
 • Turvallisuus ja Mukavuus: Kitkattoman mekanismin ja ergonomisen suunnittelun ansiosta voit keskittyä täysin harjoitteluun ilman huolta laitteen aiheuttamasta ylimääräisestä rasituksesta.

Edut Kuntosaleille ja Harjoittelutiloille:

 • Houkuttelevuus Asiakkaille: Uuden sukupolven kitkaton ylätalja on varma tapa houkutella asiakkaita, jotka etsivät parasta mahdollista harjoittelukokemusta.
 • Tilankäytön Tehokkuus: Sen kompakti koko mahdollistaa laitteen sijoittamisen pieniinkin tiloihin, optimoiden kuntosalin lattiapinta-alan käyttöä.
 • Pitkäikäinen Investointi: Elinikäinen runkotakuu ja huolellinen valmistus Euroopan Unionissa takaavat, että laite palvelee kuntoilijoita vuosien ajan.

Kitkaton Ylätalja 150-250 KG HC PRO:lta on ehdoton valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, tehokkuutta ja sujuvuutta harjoittelussaan. Tämä laite tarjoaa maksimaalisen hyödyn jokaiselle käyttäjälle, nostamalla kuntoilukokemuksen uudelle tasolle.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1100 mm
Leveys750 mm
Korkeus2350 mm
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät, Selkälihakset
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kitkaton ylätalja 150-250 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO