Ristikkäistalja - Uusi malli - Korkeussäädöllä

SKU
HCPRORB01

HC Pro sarjan erittäin juohevasti liikkuvilla painopakoilla varustettu ristikkäistalja. Painopakat ovat tässä mallissa suorassa kulmassa runkoon nähden, eli kohtisuoraan harjoittelijaan nähden.

Aina korkeussäädettävä malli ei ole automaattisesti parempi malli. Lähes kaikki liikkeet voidaan tehdä myös perinteisessä ristikkäistaljassa. Perinteisen ristikkäistaljan etuna on suurempi vapaa tila taljan sisällä ollessa vaikka rintaa tehdessä tai sitten kun 2 harjoittelijaa haluaa tehdä samaan aikaan vaikka käsiä/olkapäitä.

HC Pron kulmassa olevassa ja tässä perinteisessä mallissa olevassa ristikkäistaljassa on lisäksi reilusti kääntyvät vaijereiden ohjurirullat ja se mahdollistaa myös monet harjoitukset siten, että olette kokonaan taljan välistä pois. 
Erittäin hyvä monissa harjoituksissa joissa tarvitaan eri kulmia tai eri suorituspaikkaa. 
Esim. yksi tekee keskellä rintaa ja lepotauoilla toinen tekee hauista scott penkissä ristikkäistaljan ulkopuolella.

Huomaa, että painopakka 80 kg on peruspainopakka, joka on riittävä fitness saleille ja kouluihin, mutta normaalisti kaupallisilla saleilla tarvitaan noin 120 kilon painopakkaa riippuen asiakaskunnasta. 
140 kilon painopakat riittävät sitten jo kaikkein kovemmille saleille ja mahdollistaa vieläkin enemmän harjoituksia, kuten kohautukset ja muut voimaliikkeet.

Uuden mallin HC Pro ristikkäistaljojen juoheva lähes kitkaton liikkuminen perustuu parempiin laakereihin ja sitäkautta herkemmin pyöriviin vaijereiden ohjureihin. 
Lisäksi uuden mallin taljat ovat lähes huoltovapaita paremmin laskettujen välysten puolesta. Uudessa mallissa on lisäksi aina leveyssäädettävä leuanvetorauta. Tässä voidaan siis säätää leveän leuanvedon oteleveyttä ainoana ristikkäistaljana maailmassa.

Toimitus 4 pv
2 590,00 €
Varastossa

Tärkeää huomioida ristikkäistaljaa hankittaessa: 

1. Ristikkäistaljan väkipyörät / metalliset rullat joissa vaijeri liikkuu keventävät valitun painopakan painoa neljännekseen alkuperäisestä. 

Eli 80 kilon painopakka onkin kuormaltaan 20 kiloa jne.

2. Valittuja painopakkaa ei voi vaihtaa tai suurentaa myöhemmin. Syy tähän on että pystyohjureiden kiinnitykset tehdään aina oikeaan mittaan jokaiselle painopakalle ja vaikka pytysohjurit olisivatkin aivan samoissa aukoissa, niin keskitappi johon painot kiinnittyvät on aina oikean kokoineen omaan painopakkaansa nähden ja sitä ei voi "venyttää" suuremman painopakan tarpeisiin. 

Pienin 80 kilon painopakka sopii aloittelijoille ja kuntoilijoille sekä kaikenlaiseen kuntoutukseen. Raskaammat Fitness ja kuntosaleille. 140 kilon painopakat riittävät myös pidemmälle ehtineille ja sillä voidaan harjoitella myös ojentajat ja hauikset ilman että painot loppuvat kesken.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2760 mm
Leveys760 mm
Korkeus2320 mm
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät, Rinta, Selkälihakset
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ristikkäistalja - Uusi malli - Korkeussäädöllä

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO