HC PRO JALKAPRÄSSIN JA HACKIN YHDISTELMÄ

SKU
leghackmachine

Paranneltu versio jalkaprässin ja hackkyykyn yhdistelmälaitteesta. Laite soveltuu pienemmille saleille tilaa säästävänä ratkaisuna ja suuremmille saleille tarjontaa parantavana lisänä.
Tässä versiossa on pitkä tanko levytankolevyille ja se menee läpi koko laitteen ja kestää vääntymättä kaikki mitä siihen saadaan mahtumaan = eli noin 500kiloa.

Jalkapäivät ovat monissa harjoitusohjelmissa kuitenkin useimmilla samoina päivinä. (Vertaa maanantain/torstain rinta/penkkipäiviin, jolloin joudutaan jonottamaan vuoroa).
Tilaa säästävänä ratkaisuna voidaan laittaa kaksi tälläistä laitetta "seljät vastakkain ja asettaa niiden väliin tukeva levytankolevyjen teline, jolloin molempien jalkaprässi-hack combojen lataaminen ja purkaminen käyvät sjuvasti ja ergonomisesti.

Täysmustassa laitteessa on jalkaprässi aivan samanlainen kuin erillisessä jalkaprässissä. Hack Kyykkylaitteen osa avataan tarvittaessa pikalukoilla ja hackkyykyn liikkumakulma on sama kuin erillishackkyykyssä.

Laite sopii myös tilaa säästävänä kotisaleille ja eihän sitä koskaan tiedä jos kotisalin harrastus etenee saliyrittäjäksi asti ja sittenhän laite sopii sellaisenaan kaupalliselle salille.
GEN 2 versioon verrattuna tässä on leveämmät nahkapäällysteiset pehmusteet, mutta jalkaprässiä tehdessä pehmuste pitää nostaa käsin paikoilleen. GEN 2 mallissa se on saranalla pois ja päälle toiminnolla.

Laitteeseen sopivat yleisesti käytössä olevat 51,5mm aukoilla olevat levytankolevyt.

Brändi: HC Pro.

Väri: Musta tai haluamanne väri RAL värikartasta.

Mitat:

Korkeus - 1415mm.
Leveys -  1850mm.
Syvyys -  1950mm.

Jalkaprässin ja Hackkyykkykoneen D1-D2 käyttöohjeet:

Laite on kahden jalkalaitteen yhdistelmä.

Laite toimii jalkaprässinä, kun nostatte hackkyykkyssä olevan selkätuen pystyyn ja lukitsette sen yläasentoon. Tällöin saatte sinne jalkaprässissä käytettävän jalkalevyn, johon jalkaterät asetetaan.
Pehmustetun selkänojan saatte kääntämällä sen jalkaprässin metallisen levyn päälle. Menkää istumaan jalkaprässiin. Asettakaa jalkaterät jalkalevylle ja työntäkää ylös sen verran, että voitte vapauttaa vapauttaa kelkan. Vetäkää ilmaa keuhkoihin ja laskekaa jalkaprässi alas rauhallisesti ilman ''pomppua''. Nostakaa ylös ja toistakaa liike tai lukitkaa kelkka takaisin yläasentoon.

Käyttö Hack kyykkykoneena:

Vapauttakaa yläosan jalkatuki, jolloin saatte pehmustetun selkätuen ja kääntäkää jalkaprässissä.
Käytettävä selän pehmuste ylös ja pois, niin saatte hack kyykyssä käytettävän jalkalevyt esiin.
Menkää laitteeseen niin,että selkä ja hartiat on tukevasti selkätuessa kiinni, nostakaa kelkkaa ja vapauttakaa lukot ja laskeutukaa rauhallisesti kyykkyyn. Nouskaa kyykystä ylös ja jättäkää polvet hiukan koukkuun yläasennossa. Toistakaa liike tai lukitkaa kelkka takaisin yläasentoon.

Harjoittelu laitteella:

Jalkaprässiä ja Hack kyykkyä tehdään tavallisesti harjoittelijasta riippuen 2-4 sarjaa ja jokaisessa 8-15 toistoa.
Jalkaprässissä ja hack kyykyssä on hyvä tehdä ennen varsinaisia sarjoja ainakin 2 lämmittelysarjaa, joista ensimmäinen tyhjällä kelkalla.
Tee lämmitely tyhjällä kelkalla aina pitkällä liikeradalla ja rauhallisesti, että lihakset venyvät ja lämpeävät varsinaisiin työsarjoihin.

Muista, että jalkaprässissä ja hack kyykyssä polvia ei lukita koskaan yläasennossa eikä lasketa vauhdilla / ''pompulla'' alas. Näin ehkäiset jo etukäteen vammat ja venähdykset.

Lisää painoa aina seuraavalla treenikerralla, kun saatte 2 toistoa enemmän kuin olisi ollut harjoittelun maksimitoistomäärä. Nousujohteinen harjoittelu johtaa kaikilla tuloksiin.

Kelkan paino: 45-55kg.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Tarjoushinta 3 150,00 € Normaalihinta 3 450,00 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO JALKAPRÄSSIN JA HACKIN YHDISTELMÄ