HC PRO ERITTÄIN TUKEVA HC GYM KYYKKYLAITE - POWER SQUAT GEN 3 ERITTÄIN TUKEVA HC GYM KYYKKYLAITE - POWER SQUAT GENERATION 3

SKU
powersquat

HC PRO Power Squat Gen 3 – Erittäin Tukeva Kyykkylaite Ammattikäyttöön

Tutustu HC PRO Power Squat Gen 3 -kyykkylaitteeseen, joka edustaa viimeisintä innovaatiota ja suunnittelua tehtaalta. Tämä kyykkylaite on suunniteltu ylittämään kaikki odotukset ja tarjoamaan käyttäjilleen ennenkokemattoman harjoittelukokemuksen. Erityisesti kehitetty ratkaisemaan aikaisempien mallien haasteet, tämä laite tarjoaa optimaalisen yhdistelmän tavallista ja hack-kyykkyä, parantaen molempien suoritustekniikkaa.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Vastuskuminauhojen Kiinnitysmahdollisuus: Uudistettu malli mahdollistaa vastuskuminauhojen kiinnittämisen, mikä keventää liikettä erityisesti ala-asennossa, tehden laitteesta sopivan myös aloittelijoille.
  • Leveämpi Jalkaosa: Parannettu jalkaosan leveys helpottaa oikean asennon löytämistä ja tekee laitteesta entistä monipuolisemman.
  • Monipuolinen Harjoitteluväline: Soveltuu reisien takaosan, eli reisihauisten, harjoitteluun kasvot laitteeseen päin, tarjoten samalla mahdollisuuden kehittää pyöreämpää takamusta.
  • Elinikäinen Runkotakuu: 3 mm seinämävahvuus takaa laitteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Hyödyt Urheilulajeissa:

HC PRO Power Squat Gen 3 on ihanteellinen laite useiden urheilulajien harjoittelussa, joissa alaraajojen voima, kestävyys ja lihasmassa ovat avainasemassa. Tästä laitteesta hyötyvät erityisesti:

  • Voimanostajat: Parantaa suorituskykyä kyykyssä ja maastavedossa.
  • Yleisurheilijat: Kehittää räjähtävää voimaa ja nopeutta.
  • Fitness-kilpailijat: Erikoistunut reisien ja takapuolen muokkaamiseen kilpailuja varten.
  • Jalkapalloilijat ja Rugbypelaajat: Parantaa jalkojen voimaa ja kestävyyttä.

SEO Avainsanat: HC PRO kyykkylaite, Power Squat Gen 3, ammattilaisten kuntosalilaitteet, kyykkyharjoittelun innovaatiot, monipuolinen jalkaharjoittelu, voimanostajien kyykkylaite, fitness-kilpailijoiden harjoittelu, urheilusuorituksen kehittäminen.

HC PRO Power Squat Gen 3 tarjoaa kuntosalisi asiakkaille ja itsellesi mahdollisuuden erottua joukosta laadukkaalla ja innovatiivisella harjoitteluvälineellä. Sen avulla voit tarjota monipuolisen ja tehokkaan jalkaharjoittelun kokemuksen, joka tukee kaikkien kuntoilijoiden tavoitteita alaraajojen voiman ja lihasmassan kasvattamisessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:

Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

3 490,00 €
Tilattavissa
Tuotetta ei juuri nyt ole varastossa
Tavallinen toimitusaika on: 21 työpäivää

Voiko tätä käyttää myös aloittelijat ?

Kyllä voi. Lisäsimme laitteen taakse vetokumitapit , joihin voitte kiinnittää vetokumien toiden pään ja toinen pää tulee sitten levypainotappiin. Vetokumi keventää tällöin

liikettä alaspäin mennessä keventävän voiman ollessa korkeimmillaan ala-asennossa jossa liike olisi muuten raskain. 

Onko näitä myyty Suomeen ja onko tämä tarpeellinen laite kuntosalilla ?

Laite löytyy kaikilta PTV GYM kuntosaleilta ja suurimmilta viimeisten vuosien aikana avatuilta kuntosaleilta. Laitetta on myyty myös muualle Eurooppaan ja syyhän on siinä , että laite toimii todella hyvin tuplanivelen ansiosta eikä väännä alaspäin mennessä reisiä kuten yhdellä nivelellä varustetut vastaavat laitteet. Power Squat kyykky ja hack kyykky laite on sen takia välttämätön lisä kaupallille kuntosaleille.
Huom!

Tämä laite ei paljon huoltoa kaipaa ja se kestää erittäin vaativaa kaupallista käyttöä.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2050 mm
Leveys1400 mm
Korkeus1500 mm
LihasryhmäPeppu ja lantio, Reidet ja pohkeet, Selkälihakset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO ERITTÄIN TUKEVA HC GYM KYYKKYLAITE - POWER SQUAT GEN 3 ERITTÄIN TUKEVA HC GYM KYYKKYLAITE - POWER SQUAT GENERATION 3

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO