Heavy duty 3 kerroksinen käsipainoteline

SKU
HCHEXRK-M

HC PROn käsipainoteline - huippuluokan säilytysratkaisu kaupallisiin kuntosaleihin ja kuntokeskuksiin. Tämä käsipainoteline on rakennettu kestämään vaikeimmatkin ympäristöt, ja siinä on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja pitkäikäisen kestävyyden varmistamiseksi.

Kolmella tasolla tämä käsipainoteline tarjoaa runsaasti tilaa kaikenkokoisille käsipainoille pitäen ne järjestyksessä ja helposti saatavilla asiakkaidesi. Hyllyissä on liukumaton pinta, joka estää onnettomuudet tai laitevauriot.

HC PRO 3 -tasoinen käsipainoteline ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Sen tyylikäs, moderni muotoilu täydentää minkä tahansa kuntosalin sisustuksen ja lisää ripauksen ammattimaisuutta kuntokeskukseesi.

144,5 cm pitkä, 131,5 cm:n hyllyn pituus ja 12,5 cm:n tartunta-alue mahdollistavat laajan valikoiman käsipainokokoja. 52,6 cm jalan leveys ja 77,5 cm korkeus varmistavat vakaan alustan, joka pitää telineen pystyssä ja turvallisesti koko ajan.

HC PRO 3 Tier Dumbbell Rackiin sijoittaminen tarkoittaa sijoittamista kuntosalilaitteiden organisointiin ja pitkäikäisyyteen. Tämä kaupallinen teline on rakennettu kestämään ja pitää käsipainosi turvassa, turvassa ja helposti saatavilla tulevina vuosina. Päivitä kuntosalisi tänään HC PRO 3 kerroksisella käsipainotelineellä.

360,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1450 mm
Leveys530 mm
Korkeus780 mm
Paino50 kg
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Heavy duty 3 kerroksinen käsipainoteline

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO