HC PRO Otevoima Kone - Puristusvoima Kone

SKU
HCP4AB

Levypainoilla ladattavalla otevoimakoneella harjoittelu tarjoaa useita etuja kyynärvarren kehittämiseen:

Vahvistaa kyynärvarren lihaksia: Levypainoilla ladattavalla otevoimakoneella harjoittelu on erinomainen tapa vahvistaa kyynärvarren lihaksia, kuten ojentajia, koukistajia ja ranteen lihaksia. Tämä voi auttaa parantamaan kyynärvarren voimaa ja kestävyyttä.

Parantaa otetta: Otevoimakoneen käyttö voi auttaa parantamaan otetta, koska se vaatii vahvan otteen painojen pitämiseen paikoillaan. Tämä voi siirtyä hyödylliseksi muissa liikkeissä, joissa hyvä ote on tärkeä, kuten leukojen vedossa tai tangon pitämisessä.

Kehittää kyynärvarren liikkuvuutta: Levypainoilla ladattavalla otevoimakoneella harjoittelu voi auttaa parantamaan kyynärvarren liikkuvuutta ja notkeutta. Tämä voi auttaa vähentämään loukkaantumisriskiä ja parantamaan suorituskykyä muissa liikkeissä.

Lisää harjoitusvaihtoehtoja: Otevoimakone tarjoaa erilaisia harjoitusvaihtoehtoja, joiden avulla voit monipuolistaa kyynärvarren harjoittelua. Esimerkiksi voit käyttää erilaisia otteen leveyksiä ja käyttää erilaisia painomääriä lisätäksesi haastetta.

Sopii kaikille tasoille: Levypainoilla ladattava otevoimakone on erittäin monipuolinen laite, joka sopii kaikille tasoille. Voit säätää painoa ja käyttää erilaisia harjoitusvaihtoehtoja sopimaan taitotasollesi ja harjoitusohjelmaasi.

Toimitus 4 pv
Tarjoushinta 380,00 € Normaalihinta 590,00 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO Otevoima Kone - Puristusvoima Kone