HC PRO ALATALJA 140KG - 200KG PAINOPAKALLA + OPTIOT

SKU
6740

HC PRO Alatalja valmistetaan runkomateriaalista, joka on seinämävahvuudeltaan 3mm paksua ja taljassa ei ole Kiinan ja Italian vastaavista taljoista poiketen "heikkoja lenkkejä" kuten painopakan ja istuinosan kiinnitykset.

Heikoissa "fitness" taljoissa tuo mainittu liitoskohta repeää kovassa käytössä ja alkaa useasti nitisenmään jo melkein uutena. Heikot rungot tuntee myös siitä, kun tekee suurella painolla reipasta vetoa, niin koko taljan runko tuntuu liikkuvan liikkeen tahdissa.

HC Pro alatalja ei nitise eikä taivu. Vakiona tulevan nailonisen hihnan vetolujuus on 1000kg. Optiona on saatavilla myös teräspunoksella vahvistettu venymätön ja ikuinen kuminen hihna.

Suosittelemme 200 kilon pakan kanssa samassa pajassa käsin tehtyjä HC PRO vetokahvoja. 200 kilon pakka on jo sinällään hyvää mainosta ja tuo mainetta keskimääräistä kovemmasta salista. Käsintehdyt vetokahvat, joissa on laserilla leikatut HC PRO logot viimeistelevät HC vaikutelman.

Suuremmille saleille on hyvä idea kiinnittää 2 ylä ja alataljaa "seljät vastakkain", jolloin niitä ei tarvitse kiinnittää mihinkään. Kokonaispaino on tällöin noin 600kg ja yhdistelmä on jämäkkä eikä liiku mihinkään.

Pienemmille saleille tai saleille, joissa ei ole paljoa vapaata tilaa on hyvä idea laittaa seljät vastakkain ylä ja alatalja. Mutta kuten sanottu.. kunnollisilla saleilla ei ole koskaan liikaa taljoja eikä penkkejä.
Jos asiakkaiden ei tarvitse jonottaa maanantaisin "kansainvälisenä" rintapäivänä penkkeihin eikä selkäpäivinä taljoihin, niin se tuo lisää uusia asiakkaita, jotka haluavat treenata kovaa selfikuvien ottamisten sijaan.

Toimitettavat taljat on varustettu vieläkin paremmin liikkuvilla rullilla ja niiden lisäetuna on, ettei hihnat ota enää kiinni metallirullien reunoihin, joten hihnat ovat käytännössä "ikuisia".
 
HC PRO - Kehitys ratkaisee
 
Mitat:
Syvyys: 1865mm.
Leveys: 805mm.
Korkeus: 2190mm.
 
Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).
2 890,00 €
Varastossa

HC PRO Alatalja on erittäin lujaa tekoa ja valmistettu paksuseinäimäisestä raudasta. Painopakka 200kg. Vetonauhan staattinen vetolujuus 1000kg. Nauha on lisäksi tarvittaessa helposti vaihdettavissa. Toimitetaan myös pienemmällä/suuremmalla painopakalla. Eri värit saatavilla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO ALATALJA 140KG - 200KG PAINOPAKALLA + OPTIOT