CONCEPT2 D PM5 SOUTULAITE - HETI TOIMITUKSEEN

SKU
C2PM5
Maailman eniten myyty kunto ja kisasoutulaite eikä syyttä. 
Concept2 loi alkuperäisen soutuergometrin (tai soutukoneen) vuonna 1981 kilpailevien urheilijoiden harjoittelulaitteeksi. Siitä lähtien sisätiloissa käytettävät soutuergometrimme ovat jatkuvasti olleet maailman parhaiten arvioituja soutukoneita vertaansa vailla olevan toiminnan, kestävyyden ja Concept2: n myynninjälkeisen tuen ansiosta. Huolto ja varaosat ovat saatavilla lähes kaikista maailman maista Euroopan ja USAn lisäksi.
 
Kaikki Concept2-sisäsoutuleitteet sopivat kotiin ja kuntosaliin tai kaupalliseen käyttöön. Koe sisäsoudun urheilun terveys- ja hyvinvointihyödyt, kun löydät tarpeisiisi parhaimman soutulaitemallin.

Malli Concept2 D lyhyesti: 
Malli D sarjan luotettava suorituskyky on tehnyt siitä maailman myydyimmän sisätilojen soutukoneen. Kilpailukykyiset soutajat tunnustavat sen sisäharjoittelun standardiksi, Malli D tarjoaa tehokkaan sydänliikuntaharjoituksen, joka parantaa kuntotasoasi ja parantaa fysiikkaasi. Muista kodin kuntolaitteiden kustannuksista tai vuosittaisesta kuntosalin jäsenyydestä poiketen voit nauttia ylellisyydestäsi treenata kotonasi aina kun haluat... ja saada hienoa harjoittelua vaikka päivän käynnistämiseen.
Arvostamme käytännöllistä suunnittelua: Malli D on suunniteltu kestämään ja se kestääkin eliniän. Ostamasi malli D on sama kone, jota olympia- ja eliittitason urheilijat käyttävät harjoitteluun kilpailuja varten. Jos etsit vankkaa laitetta edulliseen hintaan, malli D on täydellinen valinta.
Malli D on saatavana kahdessa värissä: vaaleanharmaana (sama kuin malli E ja Dynamic Indoor Rower) tai mustana. Älypuhelimen teline on mukana.

Näyttö PM5 Concept2
Suorituskyvynäyttö  PM5. Jokainen malli D sisältää edistyneimmän suorituskykymittarimme PM5. Tehokas PM5 tarjoaa toistettavissa olevan, vertailukelpoisen tiedon jokaisesta ajasta. PM5 tarjoaa automaattisen “Just Row” -tilan tai antaa sinun asettaa erilaisia harjoituksia. Näyttö antaa sinulle laajan valikoiman tietoja, mukaan lukien vauhti, watit, iskunopeus (spm) ja kalorit, ja tallentaa nämä tiedot automaattisesti joko sisäiseen muistiin tai valinnaiseen USB-muistitikkuun. PM5 käyttää 2 D-paristojen virtaa aina, kun sitä ei saa vauhtipyörällä. 
Paristot tulee vaihtaa noin 6 kuukaudenvälein.

Vauhtipyörä ja vaimentimet
 
soutulaitteessamme vastaavat ponnisteluihisi jokaisessa valisemassanne ohjelmassa, joten tunnet hallitsevasi jatkuvasti täydellistä rasitusta ja vastustusta. Vaimennin antaa sinun säätää ilmavirtaa helposti vauhtipyörälle, joten voit muuttaa vedon tunnetta haluamallasi tavalla. Vauhtipyörän muotoilu minimoi melun ja maksimoi sujuvuuden.

Matala profiili
Malli D 
Pitää 35,6 cm istuinkorkeutensa matalalla korkeudella.
Tekniset tiedot: 
Kokonaispituus 244 cm.
Leveys 61 cm.
Istuimen korkeus 36 cm.
Vetoalueen pituus 137 cm.
Kaikkien pisimmät soutajat voivat tarvita erityisen pitkän monorail-levyn. Ota yhteys Concept2: iin saadaksesi lisätietoja.

==

Ketju tai johto Nikkelöity teräsketju: Ketjun / johdon kotelo osittain suljettu.
Monitori: PM5.
Virtavaatimus: Tarvitsee kaksi D-paristoa. Harjoituksen aikana näyttö kuluttaa virtaa pyörivältä vauhtipyörältä pidentääksesi paristojen käyttöikää.
Käyttäjän enimmäispaino: 227 kg Concept2:n testaamana. *
* 135 lb (eurooppalainen paikallinen kuntolaitetestausstandardi EN 20957-7).
Rakenne/Runko: Alumiiniset etujalat, terästä muuten.
 
Näyttövarsi ABS-muovia. Kääntyvät säilytystilat ja näytön korkeuden säätämiseksi. Näytön kulmaa voidaan myös säätää.

Väri: Musta.
Varastointi: Voidaan jakaa kahteen osaan säilyttämistä varten.
 
Mitat:
Koottuna: 244 cm x 61 cm.
Käyttöön vaadittava tila: 80 x 270cm
Varastointi: 63,5 cm x 83,8 cm x 137,2 cm.
Koneen paino: 26 kiloa.

Toimitusmitat:
Yksi laatikko: 38 cm x 55 cm x 142 cm.
Kuljetuspaino: 32 kiloa.
Tarjoushinta 1 199,00 € Normaalihinta 1 497,00 €
Ei varastossa
Lisätietoja
Paino150.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CONCEPT2 D PM5 SOUTULAITE - HETI TOIMITUKSEEN
More from HC PRO