Dippivyö 100 kg

SKU
SW2235

HC Pro:n dippivyö tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin, helposti katkeaviin keinonahkaisiin dippivöihin, erityisesti kestävyyden ja mukavuuden osalta. Lisäksi dippiharjoitukset ja lisäpainoleuanvedot ovat erinomaisia liikkeitä ylävartalon lihasten kehittämiseen.

19,90 €
Varastossa

Onko HC PROn dippivyö hyödyllinen varuste kaupallisilla kuntosaleilla ja kotikuntosaleilla?

Kyllä, HC Pro:n dippivyö on hyödyllinen varuste sekä kaupallisilla kuntosaleilla että kotikuntosaleilla. Tässä muutamia syitä, miksi dippivyö on arvokas lisävaruste molemmissa ympäristöissä:

Kaupallisilla Kuntosaleilla:

 1. Laajan Asiakaskunnan Palveleminen: Dippivyö tarjoaa lisäarvoa kuntosaleille, jotka palvelevat monenlaisia asiakkaita, aina aloittelijoista kokeneisiin kuntoilijoihin. Se mahdollistaa räätälöityjä harjoituksia eri tasoille.
 2. Monipuolisuus ja Harjoittelun Laadun Parantaminen: Dippivyön avulla kuntosali voi tarjota monipuolisempia harjoitusmahdollisuuksia, mikä parantaa asiakkaiden harjoittelukokemusta ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.
 3. Erota Kilpailijoista: Laadukkaat ja erikoistuneet varusteet, kuten HC Pro:n dippivyö, voivat auttaa erottamaan kuntosalin kilpailijoista ja houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Kotikuntosaleilla:

 1. Tehokas Tilankäyttö ja Kustannustehokkuus: Kotikuntosaleissa tila on usein rajallinen, joten monipuoliset ja tilaa säästävät varusteet ovat erityisen arvokkaita. Dippivyö ei vie paljon tilaa, mutta tarjoaa monipuolisia harjoitusmahdollisuuksia.
 2. Henkilökohtaisen Harjoittelun Monipuolistaminen: Kotikuntosaleilla dippivyön avulla yksilöt voivat tehostaa harjoitteluaan lisäpainojen avulla, mikä auttaa kehittämään lihaksistoa tehokkaammin.
 3. Turvallisuus ja Mukavuus: HC Pro:n dippivyö on suunniteltu turvallisuutta ja mukavuutta silmällä pitäen, mikä on tärkeää, kun harjoitellaan kotona ilman ammattilaisten valvontaa.

Dippivyö on monipuolinen ja hyödyllinen varuste niin kaupallisissa kuin kotikuntosaleissakin. Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden monipuolistaa harjoitteluaan ja kehittää ylävartalon lihaksia tehokkaasti, mikä tekee siitä arvokkaan sijoituksen mihin tahansa harjoitteluympäristöön.

HC Pro Dippivyön Edut:

 1. Kestävyys: HC Pro dippivyön kuormaliinoista valmistettu vyöosa on huomattavasti kestävämpi kuin perinteiset keinonahkaiset vaihtoehdot. Tämä tarkoittaa, että vyö kestää paremmin raskaita painoja ja pitkäaikaista käyttöä ilman, että se repeää tai kuluu.
 2. Mukavuus: Vyön pehmeä päällyste takaa, että se on mukava käyttää ja ei aiheuta epämukavuutta tai paina ihoa harjoituksen aikana. Tämä on erityisen tärkeää kun tehdään pitkiä tai intensiivisiä sarjoja.
 3. Turvallisuus: Karabiini ja lenkki ovat luotettavia ja turvallisia kiinnitysmenetelmiä lisäpainoille. Ne varmistavat, että painot pysyvät tukevasti kiinni vyössä koko liikkeen ajan.

Dippiharjoitusten ja Lisäpainoleuanvedon Hyödyt:

 1. Ylävartalon Vahvistaminen: Dippiharjoitukset ja lisäpainoleuanvedot ovat tehokkaita liikkeitä ylävartalon lihasten, kuten rintalihasten, olkapäiden, käsivarren ojentajien ja yläselän lihasten, vahvistamiseen.
 2. Lihasmassan Kasvu: Lisäpainon käyttö näissä harjoituksissa lisää vastusta, mikä auttaa lihasmassan kasvussa ja voiman kehittymisessä.
 3. Lihastasapaino ja -kontrolli: Nämä harjoitukset vaativat hyvää kehonhallintaa ja lihastasapainoa, mikä edistää kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja -koordinaatiota.
 4. Liikkuvuuden ja Nivelten Terveys: Liikkeiden suorittaminen täydessä liikeradassa auttaa parantamaan liikkuvuutta ja ylläpitää nivelten terveyttä.

Vinkit Lisäpainodippiin:

 • Varovainen Alkuasento: Aloita liike varovasti, käyttämällä jalkoja tukena, älä hyppäämällä.
 • Liikkeen Syvyyden Asteittainen Lisääminen: Aloita tekemällä ensimmäiset toistot matalammalla syvyydellä ja syvennä liikettä asteittain.
 • Älä Mene Liian Syvälle: Älä laskeudu äärimmäiseen ala-asentoon, vaan pyri kääntymään takaisin ylös saavutettuasi 90 asteen kulman käsivarsissasi.
 • Sarjojen ja Toistojen Säätely: Aloita vähintään 6 toiston sarjoilla ja lisää painoa vasta, kun pystyt suorittamaan 8 tai useamman toiston.
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus910 mm
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dippivyö 100 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO