HC PROFESSIONAL BEEF+ LIHASTEN KASVATTAMISEEN 2,2kg

SKU
Beef2200

BEEF+ PARAS LIHASTEN KASVATTAJA
Täysin uusi lähestymistapa lihasten kasvattamiseen. Aloitetaan kuitenkin siitä, että lihakset eivät voi kasvaa yhtään suuremmiksi, jos niiden rasitus treenissä ei yletä normaalia arkirutiinia. Harjoittelun tulee olla täten joko erittäin intensiivistä kuten HIT- High Intensity Training metodi jossa harjoittelussa kaikki sarjat otetaan loppuun asti ja liikkeestä toiseen pyritään siirtymään alle 3 sekunnin aikana. Tämä tapa sopii erittäin harvoille, koska ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä milloin sarja on oikeasti ja aidosti otettu loppuun asti. Toinen tapa on sitten perinteinen kehonrakennus, jossa tehdään monipuolista harjoittelua lihaksille vaihtelemalla harjoittelua volyymiharjoittelun ja maksimipainoilla harjoittelun välillä. Lopputuloksen tulee olla kuitenkin sama kuten ensimmäisessä HIT vaihtoehdossa, eli harjoittelun on tarkoitus "rikkoa" lihastasoluja ja tyhjentää energiavarastoja jonka jälkeen: BEEF+ Lihasten kasvattamiseen tarkoitettu lihaproteiini ja palautusvalmiste. BEEF+ sopii erinomaisesti kaikkien voimailu ja fitnesslajien laadukkaaksi palautusjuomaksi

Miten optimoin lihaskasvun ja palautumisen harjoittelusta?
Miehet ottavat 2 mittalusikkaa ja naiset sekä nuoret yhden mittalusikan BEEF+ lihasten kasvatus ja palautusjuomaa veteen sekoitettuna ja nauttivat sen jo osittain treenin aikana tai sitten kokonaan välittömästi treenin jälkeen.

Mitä etuja saan BEEF+ käytöstä?
BEEF+ Nopeat hiilihydraatit imeytyvät kreatiinin kanssa yhdessä parhaalla mahdoillisella ja nopeimmalla tavalla verenkiertoon ja täyttävät lihasten energiavarastot. Hikoilun mukanaan vieneet Magnesium ja kalsium saadaan takaisin kiertoon palauttamaan hermostoa ja stimuloimaan lihaskasvua. 1 mittalusikka naisille ja 2 lusikkaa miehille takaavat riittävän proteiinin saannin molemmille. Lihaproteiini ei aiheuta turvotusta ja auttaa lihaskasvussa heti palautumisen jälkeen.
Miesten annos sisältää huikeat 44g puhdasta lihaproteiinia, naisten 22 grammaa.

BEEF+ edut muihin valmisteisiin verrattuna:
Ei Soijaa, Ei Maitoproteiinia, Ei Gluteiinia, Ei täyteaineita , Beef+ sisältää ruuan sulatusta parantavaa terveellistä kuitua.

100g sisältää:
1610 kj / 385 kaloria.
44 g 100% lihaproteiinia
Isomaltoosia 10g
Maltodekstreeniä 25g
Dekstroosia 11g
Rasvaa 2,7g
Josta kyllästynyttä 1 g
Kuitua 2 g
Kreatiinia 5g
Suolaa 0,3g
Kalsiumia 220mg
Magnesimia 160mg

Käyttöohje:
Miehille 2 mittalusikkaa, naisille ja nuorille 1 mittalusikka harjoittelun jälkeen. Jos tavoitteena on painon lisäys nopeammin, niin 1 annos aamulla ja toinen lounaan kanssa ennen harjoittelua ja välipäivinä.

Pakkaus 2200g

Tarjoushinta 29,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino2.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PROFESSIONAL BEEF+ LIHASTEN KASVATTAMISEEN 2,2kg
More from HC PRO