BCAA+ELEKTROLYYTIT - LIHASTEN PALAUTUMINEN JA KESTÄVYYS 250 g

SKU
HCP102
Oletko kuullut HC PRO BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" -tuotteesta? 
Se täynnä ravintoaineita, jotka tarvitaan suorituskyvyn parantamiseen, ja sen maku saa makunystyräsi tanssimaan. Asiantuntijamme ovat huolellisesti valinneet makuprofiilin, jotta jokainen siemaus olisi raikas ja tyydyttävä. Joten et vain ravitse kehoasi korkealaatuisilla ravintoaineilla, vaan nautit myös erinomaista makuelämystä. Unohda tylsät ravintolisät ja tervetuloa HC PRO:n BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" -makuelämykseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että BCAA:lla ja elektrolyyteillä voi olla hyötyä lihasten kivun ja väsymyksen vähentämisessä, mikä mahdollistaa urheilijoiden ponnisteluvoiman lisäämisen ja nopeamman palautumisen. HC PRO:n "Illegal Stuff" -reseptillä voit kokea samat edut kuin maailman huippu-urheilijat. Joten olitpa kokenut ammattilainen tai vasta aloittamassa kuntoilumatkaasi, HC PRO:n BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" on salainen ase, jota tarvitset suorituskykysi seuraavalle tasolle viemiseksi.
 
Tiesitkö, että HC PRO BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" auttaa myös lihasten palautumisessa ja korjaamisessa? 
 
Lisäksi se parantaa myös hydratointia ja sopii täydellisesti kaikille ruokavalioille. Ja puhumattakaan sen uskomattomasta makuelämyksestä! Siinä olevat elektrolyytit - magnesium, kalium ja natrium - antavat sinulle lisävoimaa ja energiaa.
 
Milloin on paras aika käyttää BCAA+elektrolyyttisekoitusta?
 
Paras aika nauttia HC PRO BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" on treenin jälkeen, kun tarvitset kehon palauttamiseen ja lihasten ravintoainevarastojen täydentämiseen potkua. Mutta voit nauttia siitä myös milloin tahansa päivässä, kun haluat hieman extra energiaa ja makuelämystä. Joten kokeile HC PRO BCAA+elektrolyyttien "Illegal Stuff" -tuotetta jo tänään, niin näet eron suorituskyvyssäsi ja yleisessä hyvinvoinnissasi!
 
 ✓ Lihasten palautuminen ja kasvu.
✓ Parantaa nesteytystä.
✓ Soveltuu kaikkiin ruokavalioihin.
✓ Uskomaton maku.
✓ Elektrolyytit - magnesium, kalium, natrium.
 
Mitä hyötyjä bcaa+elektrolyyttiseoksen nauttimisesta on niille, jotka treenaavat vakavasti kuntosalilla?
 
BCAA+elektrolyyttiseoksen nauttimisesta voi olla erityistä hyötyä niille, jotka treenaavat vakavasti kuntosalilla. Tässä muutamia tärkeimpiä etuja:
 
Lisää kestävyyttä ja suorituskykyä: BCAA (yleensä leusiini, isoleusiini ja valiini) auttavat lisäämään kestävyyttä ja vähentämään väsymystä. Tämä mahdollistaa intensiivisemmän ja pidemmän treenin.
Nopeuttaa palautumista: BCAA auttaa lihasten proteiinisynteesissä, joka on tärkeää lihasten palautumiselle ja korjaamiselle treenin jälkeen. Elektrolyytit (kuten kalium, magnesium ja natrium) auttavat myös ylläpitämään kehon nesteytystasapainoa ja palauttamaan elektrolyyttitasapainon, mikä on tärkeää palautumiselle.
Vähentää lihasvaurioita: BCAA voi auttaa vähentämään lihasvaurioita, jotka voivat syntyä raskaista kuntosalitreeneistä. Tämä voi vähentää lihaskipua ja auttaa palautumaan nopeammin.
Parantaa proteiinisynteesiä: BCAA auttaa parantamaan proteiinisynteesiä lihaksissa, mikä puolestaan voi auttaa lihasmassan kasvussa. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka haluavat lisätä lihasmassaansa ja voimaansa.
Lisää nesteytystä: Elektrolyytit auttavat kehoa ylläpitämään optimaalista nesteytystasoa, mikä on tärkeää treenin aikana. Tämä voi auttaa välttämään nestehukkaa ja siten lisätä kestävyyttä ja suorituskykyä.
BCAA+elektrolyyttiseos voi siis olla erinomainen lisäravinne niille, jotka treenaavat vakavasti kuntosalilla ja haluavat lisätä kestävyyttä, nopeuttaa palautumista ja parantaa lihasmassan kasvua.
19,90 €
Varastossa
BCAA+elektrolyyttiseos "Illegal Stuff"
 
Yhden annoksen koostumus (annos: 1 ruokalusikallinen - 12g):
 
Kalorit 0g
Hiilihydraatit 0g
Sokeri 0g
Magnesium 24mg
Kalium 32mg
Natrium 21mg
Isomalti 1000mg
Omenahappo 1200mg
L-leusiini 2500mg
L-isoleusiini 1250mg
L-valiini 1250mg
Aminohapposekoitus: glysiini, lysiini, alaniini 2000mg
 
BCAA-d (haaroittuneet aminohapot) ovat keholle välttämättömiä aminohappoja, joita keho ei pysty tuottamaan itse. Niitä on käytetty erityisesti kestävyys- ja voimaharjoittelussa lisäravinteena. Elektrolyytit ovat tärkeitä kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään kehon nestetasapainoa, erityisesti intensiivisen fyysisen aktiivisuuden aikana. Ne, jotka harjoittelevat raskaina olosuhteissa, voivat hyötyä BCAA+elektrolyyttijauheen käytöstä monin tavoin. Ensinnäkin BCAA:lla on positiivinen vaikutus proteiinisynteesiin, mikä auttaa kehoa rakentamaan ja ylläpitämään lihaskudosta. Tämä voi edistää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä vähentää lihassairauksia. Toiseksi elektrolyytit auttavat ylläpitämään kehon nestetasapainoa ja voivat auttaa välttämään kouristuksia ja muita kipuja intensiivisen fyysisen aktiivisuuden aikana. Elektrolyytit voivat myös vähentää väsymystä ja parantaa fyysistä suorituskykyä.
 
Mitä kalium tekee ja miten sen puutos ilmenee?
 
Kalium on tärkeä kivennäisaine, joka on tarpeen monien kehon toimintojen kannalta. Se on osa elektrolyyttitasapainoa ja vaikuttaa solun toimintaan. Tässä on viisi tärkeintä tehtävää, joita kalium suorittaa kehossa:
 
Elektrolyyttitasapainon osana: kaliumtasapaino muiden elektrolyyttien, kuten natriumin, kanssa on tärkeä elektrolyyttitasapainon ylläpitämisessä. Elektrolyytit ovat tärkeitä kehon nestetasapainon ja verenpaineen säätelyssä.
Kaalium on tärkeä osa solun toimintaa ja esimerkiksi vaikuttaa solukalvon jännitteisiin ja kuljetukseen.
Sydämen terveys: Kalium vaikuttaa sydämen rytmiin ja toimintaan. Sen puutos voi aiheuttaa rytmihäiriöitä, jotka voivat johtaa vakavampiin sydänongelmiin.
Lihasfunktiot: Kalium auttaa säätelemään lihasten supistumista ja rentoutumista. Kaliumin puutos voi aiheuttaa lihaskramppeja ja heikkoutta.
Hermojärjestelmän toiminta: Kalium vaikuttaa hermoimpulssien välittymiseen kehossa ja sen puute voi aiheuttaa neurologisia oireita, kuten väsymystä, kognitiivisten toimintojen heikkenemistä ja päänsärkyä.
Kaliumin puute voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten lihaskramppeja, heikkoutta, ummetusta, rytmihäiriöitä, väsymystä ja huimausta. Pitkäaikainen puutos voi johtaa vakaviin terveysongelmiin, kuten munuaisten vajaatoimintaan ja korkeaan verenpaineeseen. On tärkeää varmistaa riittävä kaliumin saanti ruokavalion avulla tai tarvittaessa ravintolisien avulla.
 
Voiko BCAA- ja elektrolyyttiseoksen käyttö ennen harjoittelua parantaa lihasten "pumppia"?
 
BCAA-aminohapot ja elektrolyytit voivat auttaa parantamaan lihasten suorituskykyä ja luomaan paremman lihasten "pumpin", joka on lisääntynyt verenkierto ja täysin tunne treenin aikana. On osoitettu, että BCAA-aminohapot lisäävät proteiinisynteesiä, mikä auttaa rakentamaan ja ylläpitämään lihaskudosta. Elektrolyytit, kuten natrium, kalium ja magnesium, auttavat ylläpitämään nestetasapainoa ja estämään lihaskramppeja.
 
Lopuksi: Tämä jauhe liukenee lähes itsestään veteen ja on erittäin maukasta.
 
RAVINTOLISÄ
Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Pitäkää lasten ulottumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Viimeinen käyttöpäivämäärä on merkitty pakkaukseen.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BCAA+ELEKTROLYYTIT - LIHASTEN PALAUTUMINEN JA KESTÄVYYS 250 g