Hc pro kitkaton alatalja 150-300 kg

SKU
HCPULP004

HC PRO Kitkaton Alatalja 150 - 300 kg: Maksimoi Harjoittelusi Tehokkuus

Tutustu HC PRO:n kitkattomaan alataljaan, joka tarjoaa ennennäkemättömän sujuvan ja tehokkaan harjoittelukokemuksen. Uuden tekniikan ansiosta tämä alatalja tarjoaa lähes kitkattoman kokemuksen, joka tekee jokaisesta vedosta tasaisen ja tarkan. Vakiona tuleva 150 kg:n painopakka tarjoaa riittävän haasteen useimmille käyttäjille, ja 300 kg:n painopakan tilausmahdollisuus takaa, että myös kokeneimmat voimanostajat saavat laitteesta kaiken irti.

Käyttäjille:

  • Tasainen ja Sujuva Liike: Kitkaton hihnaveto ja suuret pyörät takaavat äärimmäisen sujuvan liikeradan, mikä auttaa keskittymään lihastyöhön ilman häiriöitä.
  • Monipuoliset Harjoitusmahdollisuudet: Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille urheilijoille. Mahdollisuus tilata suurempi painopakka lisää laitteen käyttöikää ja soveltuvuutta edistyneempiin harjoituksiin.
  • Ergonominen ja Turvallinen: Kitkattomuus ja tarkkaan harkittu suunnittelu minimoivat vammariskin ja tekevät harjoittelusta nautinnollisempaa.

Kuntosaliyrittäjille:

  • Vähäinen Tilantarve: Vie vain kahden neliömetrin lattiapinta-alasta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa kuntosalin kokoonpanoon.
  • Kestävyys ja Laatu: 3 mm seinämävahvuus ja elinikäinen runkotakuu kertovat laitteen kestävyydestä ja luotettavuudesta. Tämä on sijoitus, joka kestää vuosia.
  • Houkuttelevuus Asiakkaille: Kitkaton teknologia erottaa kuntosalisi kilpailijoista ja houkuttelee asiakkaita, jotka etsivät parasta mahdollista harjoittelukokemusta.
1 990,00 €
Varastossa

Ideoita Käyttöön:

  • Kehonrakennus ja Voimaharjoittelu: Erinomainen työkalu sekä lihasmassan kasvattamiseen että voiman kehittämiseen alavartalossa.
  • Toipumis- ja Kuntoutusharjoittelu: Kitkattomuus tekee laitteesta ihanteellisen vaihtoehdon kuntoutukseen, tarjoten turvallisen ja kontrolloidun tavan harjoittaa alavartalon lihaksia.
  • Ryhmäliikuntatunnit: Integroi alatalja osaksi ryhmäliikuntatunteja tarjotaksesi monipuolista ja haastavaa treeniä osallistujille.

HC PRO:n kitkaton alatalja on täydellinen lisäys niin kaupallisille kuntosaleille kuin kotikuntosaleillekin, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa tehokkaasti ja turvallisesti.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2080 mm
Leveys900 mm
Korkeus2350 mm
Paino0 kg
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät, Peppu ja lantio, Rinta, Selkälihakset
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hc pro kitkaton alatalja 150-300 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).