Self micro whey active isolaatti ja hydroproteiini

SKU
SELFMicrWhey

Self-Micro Whey Active on edistyksellinen proteiinivalmiste, joka erottuu perusproteiineista useilla tavoilla:

Mikrofiltrointiprosessi: Self Micro Whey Active valmistetaan mikrofiltrointiprosessin avulla, joka takaa erittäin korkealaatuisen proteiinin. Tämä prosessi poistaa tehokkaasti ylimääräiset rasvat, hiilihydraatit ja laktoosin, mikä johtaa erittäin puhdistettuun proteiinijauheeseen. Tämä tekee siitä hyvin vähärasvaisen ja vähähiilihydraattisen vaihtoehdon.

Nopea imeytyminen: Self Micro Whey Active sisältää nopeasti imeytyviä proteiinilähteitä, kuten heraproteiini-isolaattia ja -hydrolysaattia. Nämä proteiinit imeytyvät nopeasti elimistöön ja tarjoavat välittömän ravinnon lihaksille harjoituksen jälkeen. Tämä nopea imeytyminen auttaa lihaksia palautumaan nopeammin ja edistää lihaskasvua.

Korkea proteiinipitoisuus: Self Micro Whey Active sisältää korkean proteiinipitoisuuden grammaa kohti. Tämä tarkoittaa, että pieni annos proteiinijauhetta tarjoaa merkittävän määrän laadukasta proteiinia, mikä on tärkeää lihasten palautumiselle ja kasvulle.

Aminohappoprofiili: Self Micro Whey Active sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja, kuten haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Nämä aminohapot ovat tärkeitä lihasten palautumiselle, energiantuotannolle ja proteiinisynteesille.

Laadunvalvonta: Self Micro Whey Activea valmistetaan yksityiskohtaisen laadunvalvonnan alaisuudessa. Valmistajan tiukat laatuvaatimukset ja testausprosessit varmistavat, että tuote täyttää korkeimmat laatustandardit.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Self Micro Whey Active erottuu perusproteiinista korkealaatuisen proteiinin, nopean imeytymisen, vähärasvaisuuden, vähähiilihydraattisuuden ja välttämättömien aminohappojen runsauden ansiosta. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat maksimoida palautumisen ja lihaskasvun harjoittelun jälkeen.

Kenelle tämä tuote sopii parhaiten?

Self Micro Whey Active sopii erinomaisesti seuraaville henkilöille:

Urheilijat ja kuntosaliharrastajat: Tuote tarjoaa laadukasta proteiinia nopeasti imeytyvässä muodossa, mikä auttaa tukemaan lihasten palautumista ja kasvua. Se sopii erityisen hyvin urheilijoille, jotka harjoittelevat intensiivisesti ja tarvitsevat nopean ravinnonlähteen treenin jälkeen.

Painonpudottajat: Self Micro Whey Active on vähärasvainen ja vähähiilihydraattinen proteiinivalmiste, joka voi auttaa painonpudotuksessa. Proteiini auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta ja edistää lihasmassan säilymistä samalla kun rasvaa poltetaan.

Fitness-harrastajat: Jos tavoitteenasi on kehittää lihasmassaa ja saavuttaa urheilullinen fysiikka, Self Micro Whey Active voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Korkealaatuinen proteiini auttaa ravitsemaan lihaksia ja tukemaan niiden kasvua ja palautumista.

Henkilöt, jotka tarvitsevat lisäravinteita: Self Micro Whey Active voi olla hyödyllinen ihmisille, joilla on heikentynyt proteiininsaanti ruokavaliostaan, kuten kasvissyöjille tai vegaaneille. Se tarjoaa hyvän proteiinilähteen helposti nautittavassa muodossa.

On kuitenkin aina tärkeää huomioida yksilölliset tarpeet ja tavoitteet sekä kuulla ammattilaisen mielipide ennen uuden ravintolisän käyttöä.
 


 

28,90 € Normaalihinta 34,90 €
Varastossa
1-3 annosta päivittäin tarpeen mukaan ja ottaen huomioon muut proteiinilähteet normaalissa ruokavaliossa.
 
Parhaat hetket lisäproteiinin nauttimiseen ovat 1 annos aamulla, 1 annos tuntia ennen treeniä ja viimeinen annos ennen nukkumaan menoa.
 
100 g sisältää: 
391 kcal
Rasvaa 3g
Hiilihydraatteja 4g
Proteiinia 84g
Suolaa 0,3g
 
Pakkaus 1 kg.
 
Ravintolisä.
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomasta paikasta.
Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Lisätietoja
TuotemerkkiSELF
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Self micro whey active isolaatti ja hydroproteiini

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta SELF