6PAK MUSTA SÄÄDETTÄVÄ HYPPYNARU

SKU
6PAKNutSkiRB
Säädettävä hyppynaru lämmittelyyn ja oheistreeniin. Edullinen hyppynaru crossfit salille. Hyppynarulla harjoitteleminen on tehokas tapa motivoida itseäsi päivittäiseen kardiotreeniin. Harjoitusten ansiosta lisäät merkittävästi tehokkuuttasi, poltat rasvaa, parannat joustavuutta, fyysistä kuntoa ja muotoilet vartaloasi, erityisesti alavartalon lihaksia. Jo muutaman viikon säännöllisen harjoittelun jälkeen saatat huomata kehosi laihenevan, kiinteämmän ja vahvemman.
 
Säädettävä hyppynaru koostuu teräsvaijerista, joka on päällystetty kestävällä PVC-materiaalilla, mikä tekee siitä kulutusta kestävän. Kätevät kahvat tarjoavat vakautta ja mukavuutta pitkienkin harjoitusten aikana. Hyppynarun pituuden säätö takaa säädön harjoittelevan henkilön pituuden ja harjoitusmieltymysten mukaan.
 
Hyppynaru treeni
Säännöllisen hyppynarua käyttävän harjoittelun ansiosta voit nauttia hyvin nopeasti terveen ja urheilullisen vartalon parantamisen vaikutuksista, samalla kun huomaat kuntosi paranemisen. Hyppynaru Crossfit käyttöön? Tämä hyppynaru sopii crossfit treeniin ja hyppynarun pituus on riittävä 3 metriä.

  • PVC-materiaalilla päällystetty metallivaijeri.
  • Kahvojen pituus: 14 cm.
  • Hyppynaru pituus: 3 m.
Alkaen 4,90 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:6PAK MUSTA SÄÄDETTÄVÄ HYPPYNARU