Bodipumppi ja Ryhmätreenitangot 1–10 kg

SKU
BC214SET1-10

Monipuolinen Kuntoiluväline Kotiin ja Salille

Bodipumppi ja ryhmätreenitangot 1–10 kg (SKU BC214SET1-10) on monipuolinen urheiluväline, joka on suunniteltu erilaisiin harjoituksiin. Näissä tangoissa on pehmeä päällyste ja ne soveltuvat kuntoiluun, kuntoutukseen sekä ammattiurheiluun. Tangot ovat sopivia kaiken tasoisille kuntoilijoille ja niitä voidaan käyttää kotona, kuntosaleilla tai kuntoutuskeskuksissa.

Käyttökohteet:

Voimaharjoittelu:

  • Vahvistaa käsien, jalkojen, selän ja vatsan lihaksia. Tangot auttavat monipuolisten voimaharjoitusten suorittamisessa, jolloin voit keskittyä eri lihasryhmiin ja parantaa kokonaista fyysistä kuntoa.

Kuntoilu ja aerobinen harjoittelu:

  • Tangot voidaan helposti sisällyttää aerobisiin harjoituksiin, mikä lisää treenin intensiteettiä ja auttaa polttamaan enemmän kaloreita. Ne ovat ihanteellisia ryhmätreeneihin, kuten bodipumppitunteihin.

Kuntoutus:

  • Käytetään kuntoutusohjelmissa loukkaantumisten jälkeen auttaen palauttamaan fyysisen suorituskyvyn asteittain. Tangot tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan harjoitella kuntoutusprosessin aikana.

Ammattiurheilu:

  • Parantaa tekniikkaa ja voimaa urheilijoille. Tangot auttavat kehittämään erityisiä taitoja ja lihasvoimaa, joita tarvitaan eri urheilulajeissa.
490,00 €

Ei varastossa

Edut:

  • Monipuolisuus: Sopii eri harjoituksiin ja käyttäjätasoille.
  • Kestävyys: Pehmeä päällyste suojaa lattioita ja laitteita, samalla kun metallirakenne takaa pitkän käyttöiän.
  • Helppokäyttöisyys: Kevyet ja ergonomiset tangot ovat helppoja käsitellä ja käyttää.

Hanki omat bodipumppi ja ryhmätreenitangot 1–10 kg (SKU BC214SET1-10) ja tuo monipuolisuutta sekä tehoa harjoituksiisi!

Bodipumppitangot: 

Monipuoliset Harjoitukset: Bodipumppitangot tarjoavat laajan valikoiman harjoituksia, jotka vahvistavat kaikkia lihasryhmiä, parantavat koordinaatiota ja kehittävät tasapainoa. Niitä voidaan käyttää erilaisissa treeniohjelmissa, kuten voimaharjoittelussa, aerobisissa harjoituksissa ja kuntoutuksessa.

Säädettävä Kuorma: Sarja sisältää eri painoisia tankoja, jotka vaihtelevat 1 kg 10 kg. Tämä mahdollistaa kuorman asteittaisen lisäämisen ja harjoitusten mukauttamisen omiin tavoitteisiin ja kuntotasoon.

Mukavuus ja Turvallisuus: Tangot on päällystetty pehmeällä materiaalilla, mikä takaa mukavan käytön ja estää liukumista, vähentäen loukkaantumisriskiä. Pehmeä päällyste suojaa myös lattioita ja laitteita.

Kompaktius: Bodipumppitangot ovat helposti säilytettäviä ja kuljetettavia, mikä mahdollistaa niiden käytön missä ja milloin tahansa. Tämä tekee niistä kätevän vaihtoehdon kotiharjoitteluun tai liikkuville kuntoilijoille.

Tehokkuus: Säännöllinen harjoittelu bodipumppitankojen kanssa parantaa ryhtiä, lisää joustavuutta ja yleistä fyysistä kestävyyttä. Tangot ovat erinomainen lisä jokaiseen treeniohjelmaan, auttaen saavuttamaan parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa.

Näillä eduilla bodipumppitangot ovat täydellinen valinta kaiken tasoisille kuntoilijoille, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan ja saavuttaa parempia tuloksia.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1200 mm
Paino55 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bodipumppi ja Ryhmätreenitangot 1–10 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO