Käytetty HC PRO Ojentajalaite Suurella Painopakalla

SKU
usedSeatedTricepsBlock

Haluatko viedä ojentajaharjoittelusi uudelle tasolle? Tutustu HC PRO Ojentajakone Istuen -laitteeseen, joka on suunniteltu sekä ammattilaisurheilijoille että kuntosalien harrastajille. Tämä huippuluokan kuntosalilaite tarjoaa erinomaisen vakauden ja mukavuuden, joten se sopii täydellisesti niin kotikuntosaliin kuin kaupalliseenkin käyttöön.

Käytetyt Kuntosalilaitteet: Laatua ja Kestävyttä

HC PRO Ojentajakone Istuen on valmistettu kestävästä suorakaiteen muotoisesta teräsprofiilista, mikä takaa laitteen pitkäikäisyyden ja vakauden kovimmissakin treeneissä. Säädettävä istuinosa varmistaa, että käyttäjät eri pituisilla voivat harjoitella optimaalisessa asennossa, tarjoten maksimaalista mukavuutta ja oikeaa suoritustekniikkaa.

Käytetty Ojentajakone Istuen: Tyylikäs ja Kestävä

Laite on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, mikä tekee siitä naarmuuntumisen ja korroosion kestävän. Näin HC PRO Ojentajakone Istuen säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään.

Näe Tuotteen Kuvat

Tämä tuote on käytetty, ja voit tutustua laitteen yksityiskohtaisiin valokuviin tuotekarusellissa. Näin voit varmistua sen laadusta ja kunnosta ennen ostopäätöstä.

Tee viisas valinta ja hanki HC PRO Ojentajakone Istuen osaksi kuntosaliasi! Tämä korkealaatuinen ojentajalaite tuo tehokkuutta ja mukavuutta jokaiseen treeniin.

Tutustu myös muihin tarjolla oleviin käytettyihin kuntosalilaitteisiin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat varusteet.

Tarjoushinta 1 390,00 € Normaalihinta 2 800,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1760 mm
Leveys800 mm
Korkeus1880 mm
Paino0 kg
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret
VäriMusta
Valitse painopakka155 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Käytetty HC PRO Ojentajalaite Suurella Painopakalla

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO