Ultravit Immune Support 60 gummies

SKU
VP61616

UltraVit Immune Support immuniteetti karkit ovat luonnollinen mustaseljauutteen lähde - 100 mg vain 2 karkissa. Sopivat vegaaneille ja kasvissyöjille.

UltraVit Immune Support yhdistää antioksidanttipitoisen mustaseljauutteen Sambucus-kasvista sinkin ja C-vitamiinin kaltaisiin vitamiineihin ja mineraaleihin. Mustaseljaa perinteisesti käytetään tukena immuunijärjestelmän toiminnolle, sillä se sisältää hyödyllisiä ja ravitsevia aineita. UltraVit Immune Supportin sisältämä mustaseljauute on erittäin hyvin imeytyvää. Tämä tuote on erinomainen immuunijärjestelmän tuki mustaseljauutteen, C-vitamiinin ja sinkin runsaan määrän ansiosta.

UltraVit Immune Support immuniteetti karkit ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia ainesosia, ne on valmistettu pektiinistä ja niissä on luontainen vadelman maku.

Tarjoushinta 0,99 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa

Annos: 1-2 karkkia päivässä.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, glukoosi, sakeuttamisaine (pektiini), mustaseljauute, C-vitamiini (askorbiinihappo), stabilointiaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), sinkki (sinkkisitraatti), luontainen vadelman maku, päällystysaineet (kookosöljy, karnaubavaha).

Lisätietoja
TuotemerkkiUltraVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Tuotemuodotpurtavat
Servings quantity60
Parasta ennen30.11.2023
Paketin koko80 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ultravit Immune Support 60 gummies

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.