10 KG LISÄPAINOLIIVIT

SKU
K10

Ammattimainen painoliivi DBX Bushido Sitä voivat käyttää sekä kuntosalilla että vapaa-ajan harjoittelun aikana. Se vaikuttaa merkittävästi tehokkuuteen ylimääräisen kuormituksen aiheuttaman lihasten vahvistumisen ansiosta. Liivejä suositellaan taistelulajien harjoittelussa, voimanostossa, kehonrakennuksessa, aerobicissa, yleisurheilussa, koripallossa ja kiipeilyssä. Sen käyttö kiihdyttää tehokkaasti rasvanpolttoa.

Liivi on suunniteltu siten, että se ei rajoita liikettä ollenkaan ja antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa vapaasti harjoittelua. Täydellinen istuvuus ylävartaloon on mahdollista vyötärön ja hartioiden ympärillä olevan tarranauhajärjestelmän ansiosta, minkä ansiosta kokoa voidaan säätää täydellisesti.
Lokakuusta 2020 lähtien käytämme uutta, vielä vahvempaa Corduran mallia kaikissa DBX Bushido -liiveissä. Tämä materiaali on erittäin kestävä ja vaurioitumaton. Se on valmistettu muun muassa moottoripyöräilijöiden vaatteista, vuorikiipeilyreppuista ja jopa luodinkestävistä liiveistä.
Sisällä liivi on vuorattu pehmeällä, lämpöaktiivisella vaahtomuovilla, joka suojaa hankauksilta ja tarjoaa mukavan mukavuuden intensiivisen harjoittelun aikana.
Liivissä on 4 n. 2,5 kg, joten kokonaispaino on enintään 10 kg. Tämän avulla voit säätää painon yksilöllisten tarpeiden ja kehitystason mukaan. Terät on kiinnitetty tarranauhalla, joka pitää ne oikeassa paikassa.
Jokainen patruuna on täytetty erityisellä pallomaisella rakeella, jonka ansiosta lisäpainot ovat pehmeitä ja mukautuvat rungon ja vartalon muotoon.
Painolla säädettävä lisäpainoliivi:
Painoalue: 1–10 kg (4 noin 2,5 kg: n patruunaa).
Yksinoikeus sekä jälleenmyynti Suomessa : Relika OÜ / HC GYM /HC Pro.
Yrityksille Suomeen verottomalla hinnalla . 
Ota yhteyttä : [email protected].
 
ILMAINEN TOIMITUS.

97,90 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino10.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:10 KG LISÄPAINOLIIVIT
More from DBX Bushido